Без категория

Каква форма на ноктите да изберем ?

Преди години решението за формата на ноктите при създаването на нов маникюр се е свеждало само до два избора – квадратни или кръгли. Но вече изборът не е лесен . В наши дни формите на ноктите са по-разнообразни от всякога. Вече не става въпрос само за избора на перфектния цвят и забавен дизайн – формите на ноктите са новият фактор, когато става въпрос за перфектния вид на маникюра.

Изпробването на различни форми на ноктите определено прави нещата забавни и е чудесен начин да изразим себе си. Точно както експериментирането с цветове, които обикновено клиента не би носил, намирането на перфектната форма може да осигури повече задоволство от крайния резултат.

Като се има предвид това, със сигурност ще трябва да посъветвате клиента , която е най-подходящата форма за него. Има няколко неща, които трябва да имате предвид, когато взимате това решение – личния им стил, личните предпочитания, професията и дължината на нокътната плочка.

Маникюрът трябва да подобри външния вид и да ги накара да се почувстват красиви. Тенденциите идват и си отиват, но намирането на  уникален стил е изключително важно. Ето наякои подходящи форми , които съм избрала за Вас , според дължината на нокътната плочка и как биха изглеждали те.

При дългите нокти имаме ибор на форма , защото имат необходимата дължина . Уви , обаче при къси нокти не е така. Тук ще трябва да се ограничим с квадрат , полуквадрат или овал. Може също и мек бадем , ако дължината позволява. Разбира се може да предложите удължаване , ако клуента не харесва този вид форма .

Успех и не забравяйте , че карасотата на клиента е във вашите ръце !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *