ЗА КОНТАКТ С НАС

Well-coordinated teamwork speaks About Us

We love what we do

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia.

Our working process

She packed her seven versalia, put her initial into the belt and made herself on the way.

ЗА UNIQUE NAILS BULGARIA

Добре дошли в Юникнаилс България ООД

Ние сме български бранд създаден през 2015г от Йорданка Гибинска и Янко Фиданов. Производители и дистрибутори сме на висококачествени професионални продукти за нокти като гел лак , изграждащи гелове, цветни арт гелове , инструменти , ел . уреди и лампи , козметика за ръце и крака и всичко необходимо за маникюр и педикюр. Модерни и иновативни ние предлагаме неограничени възможности за декорация, ноктопластика и работа в салона.

Безопасността и качеството на нашите продукти са наш неоспорим принцип. Ние внимателно избираме нашите съставки , за да можем да гарантираме сигурни резултати след всяка процедурата, но най-вече, за да сме спокойни за здравето на своите клиенти.

Вярваме, че красотата е във вашите ръце. За цел имаме да Ви провокираме сами да изразяте усещането си за красота. Да Ви научим да се грижате за ръцете си по най-добрия и здравословен начин.

Ето защо сме решили да поставим клиента в центъра на нашия фокус и се стремим да предоставим решения, отговарящи на индивидуалните Ви нужди и да изградим доверие предоставяйки най-високо ниво на професионализъм, гъвкавост, качество и разнообразие на продуктите.

Искаме да предадем дългогодишният си опит, като провеждаме базови обучения и допълнителни квалификации . Курсовете дават възможност за придобиване на професионални умения по видовете маникюр, педикюр, ноктопластика и дизайн.

Юникнайлз България ООД е доказан професионалист в областта на маникюра, ноктопластиката и педикюра, както в обучението, така и в производствената си и търговска дейност.

WORDS ABOUT US

Our Team

Convallis ullamcorper aliquet ultrices orci cum vestibulum lobortis erat.

Mark Jance

CEO / FOUNDER

Aviana Plummer

CEO / FOUNDER

Braydon Wilkerson

CEO / FOUNDER

Kristin Watson

CEO / FOUNDER
DEVELOPED BY XTEMOS STUDIO @ 2021.

We work through every aspect at the planning

2010
FOUNDING YEAR
2000
HAPPY COSTUMERS
190
COMPANY WORK WITH US
2
OFFICES
21
TEAM MEMBERS
750
PROJECTS COMPLETED
Пускане на видеото

Our company history and facts

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

Пускане на видеото

Design & development process demonstration

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul,like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.